Raffaello torta

2024.12.09

Hozzávalók:

A piskótához:

  • 6 tojás
  • 12 evk cukor
  • 6 evk víz
  • 10 evk liszt
  • 1 sütőpor


A krémhez:

  • 1 egész doboz raffaello
  • 250 g mascarpone
  • 100 g fehér csokoládé
  • 50 g kókuszreszelék
  • 3 dl habtejszín

Elkészítés:

A piskóta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük, robotgéppel eldolgozzuk.

180 fokon tűpróbáig sütjük, kb 10-13 percig.

A krémhez 20-22 db raffaellot aprítóba ledarálunk. Felolvasztunk egy tábla csokit, amit hozzáadunk a mascarponeval és a kókusz reszelékkel együtt. A habtejszínt felverjük és két részletben hozzá adjuk.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.